Om os

Vi er en virksomhed, som brænder for at skabe skønne materialer til håndarbejde -materialer som giver en rigtig god oplevelse af kvalitet og særpræg. 

 

Ud over kvalitetskravet har det hele tiden været vores mål at levere en unik stil, som understreger håndarbejdets univers. Derfor designer vi selv alt fra knapper til stof og print. Vi sørger for design og en stil, der gør håndarbejdet sjovt, samtidig med at det ser lækkert ud. 

Vi er mange (kvinder) involveret i at skabe kollektionerne - det giver en fantastisk inspiration at arbejde sammen, og vi tror meget på, at fælleskabet har gjort, at vi har kunnet udvikle nogle, syntes vi selv, dejlige kollektioner. 

 

Som sagt står vi selv for al udviklling, og det har været en fantastisk rejse. En rejse som i et eventyr, for lige pludselig var vi også igang med at skabe små scener med dyrene, som for eksempel de to balletmus der er i gang med træningen i balletsalen eller hunden Fido, som

møder en af de 'store drenge' fra den virkelige verden. 

 

Vi har også selv stået for al styling og fotografering – og vi håber og tror på, at alle verdens kvinder vil opleve noget særligt, når de ser vores kit. Hver eneste lille detalje er gennemarbejdet og udført med den største passion.

 

Til sidst vil jeg sige, at noget af det vigtigste i al vores arbejde jo er at lave alle vejledninger/mønstre, så de er gode og nemme at forstå. Det har virkelig været en stor udfordring for os, men efter rigtig mange timers arbejde, tror vi på, at alle opskrifter nu fremstår

overskuelige og meget brugervenlige og med gode foto-illustrationer.

Dankort EuroCard / MasterCard Maestro MobilePay Online Visa Visa Electron