Eventyr

Der var engang….

Tid til eventyr! Gennem hele udviklingsprocessen af vore dyr og dukker, har det været vores ide’ at skabe mulighed for fortællinger. Selv er jeg født og opvokset i H.C. Andersens barndomsby Odense, noget der altid har betydet noget helt særligt for mig og været meget inspirerende i arbejdet med alle dyrene og dukkerne.

Alle mennesker kender eventyr. Det er nogle af de første historier, vi hører som børn, og vi ved også alle, hvad der hører til et rigtigt eventyr. Eventyret holder altid med den svageste, og det er den fattigste, som får prinsessen. Eventyret ender altid godt -det gode vinder over det onde. Der sker fantastiske ting i eventyr, fugle kan tale og frøer kan blive til prinser.

Eventyr taler til vore inderste tanker og følelser – de kan handle om at være alene i verden, overvinde utrolige farer, finde kærligheden eller blive en helt. I hele verden bliver de samme eventyr fortalt, på lidt forskellige måder. Med de super søde dyr og dukker fra gohandmade.dk kan du lave dine egne eventyr.

DankortEuroCard / MasterCardMaestroMobilePay OnlineVisaVisa Electron

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere