Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Dsign International A/S

CVR-nr. 29811229

Madevej 13, 2. TH

6200 Aabernaa

E-mail: info@gohandmade.dk 

Tlf. +45 88437290

Du kan kontakte os telefonisk man - tors fra 8.00 - 16.00 (fre: 8.00 - 12.00). Ved skriftlig henvendelse får du svar indenfor 4 hverdage.

 

Udsolgte varer
Produkter kan desværre vise sig at være udsolgt, selvom de har været mulige at bestille på ordren. Det skyldes at vi har kunder som ligger ret store ordrer på andre måder - derved bliver lagerstatus først kendt når de ordrer er i vores system.

 

Betaling
Alle priser på gohandmade.dk er dkk inkl. moms. Betaling kan ske med kredit-/betalingskort. Du kan betale med Dankort, Visacard, Mastercard, Eurocard, JBC Card og Visa Electron. Vi tager ikke kortgebyrer og beløbet hæves først, når varen afsendes. I forbindelse med elektronisk betaling bruges en sikker forbindelse, som er krypteret, via webshoppen og Quickpay. Quickpay er en betalingsudbyder med godkendelse fra E-mærket. Betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside.
 

 

Særligt for erhvervskunder 
For at bestille varer til din virksomhed, bedes du oprette et login. Det gør du ved at klikke på fanen "B2B - login" øverst på webshoppen. For at oprette et login kræves det, at du b.la. oplyser din virksomheds CVR-nummer. Hvis din virksomhed ikke har et CVR-nummer, bedes du ligge en ordre via e-mail til info@gohandmade.dk. Er du logget ind, vil priserne vises i dkk ex. moms. 
Vi gør dig venligst opmærksom på at, ordren skal være på min. 2500 dkk (ex. moms). Ellers pålægges et gebyr på 500 dkk.
Systemet sender dig en ordrebekræftelse på den e-mail du har opgivet under kundeoplysninger. Hvis du mod forventning ønsker at annullere din ordre, skal du kontakte os samme dag som ordren er afgivet.

 

Fragt erhverv

  • Danmark 75,00 dkk.
  • Øvrige EU-lande 150,00 dkk. 
  • I Schweiz og Norge er fragten 150,00 dkk. + 150,00 dkk. i fortoldningsgebyr.
  • I den øvrige verden er fragten på 200,00 dkk. Ordren til den øvrige verden bliver afsendt med UPS. 

Fragten er for 1 kasse op til 20 kg. Efterfølgende kasser er 50 kr. pr. kasse.

Nogle områder i EU-landende er ikke en del af EU's lovgivning om fri bevægelighed af varer. Der kan derfor blive opkrævet et særskilt gebyr. Skulle det være tilfældet, vil i blive kontaktet. Din ordre vil blive afsendt mellem 1 - 3 arbejdsdage fra vores lager i Danmark. Det er virksomheden Dsign International A/S der ejer og driver webshoppen gohandmade.dk - bemærk at der på din udskrift fra banken vil stå at betalingen er hævet af Dsign International A/S.

 

Adresse- og E-mailændring
Ændre din virksomhed adresse bedes den sendes i en særskilt mail til info@gohandmade.dk

 

Ingen fortrydelsesret

 

Persondatapolitik 
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Dsign International A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på gohandmade.dk er Dsign International A/S. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@gohandmade.dk 

Du kan valgfrit få din e-mailadresse optaget på en mailingliste hos Go handmade, således at du løbende modtager nyheder og anden information. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som du ønsker. Vi er desuden forpligtet til at registrerer den IP-adresse hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse.