Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Dsign International A/S

CVR-nr. 29811229

Madevej 13, 2. TH

6200 Aabernaa

E-mail: info@gohandmade.dk 

Tlf. +45 88437290

Du kan kontakte os telefonisk man - tors fra 8.00 - 16.00 (fre: 8.00 - 12.00). Ved skriftlig henvendelse får du svar indenfor 4 hverdage.

 

Udsolgte varer
Produkter kan desværre vise sig at være udsolgt, selvom de har været mulige at bestille på ordren. Det skyldes at vi har kunder som ligger ret store ordrer på andre måder - derved bliver lagerstatus først kendt når de ordrer er i vores system.

 

Betaling
Alle priser på gohandmade.dk er dkk inkl. moms. Betaling kan ske med kredit-/betalingskort. Du kan betale med Dankort, Visacard, Mastercard, Eurocard, JBC Card og Visa Electron. Vi tager ikke kortgebyrer og beløbet hæves først, når varen afsendes. I forbindelse med elektronisk betaling bruges en sikker forbindelse, som er krypteret, via webshoppen og Quickpay. Quickpay er en betalingsudbyder med godkendelse fra E-mærket. Betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside.
 

 

Særligt for erhvervskunder 
For at bestille varer til din virksomhed, bedes du oprette et login. Det gør du ved at klikke på fanen "B2B - login" øverst på webshoppen. For at oprette et login kræves det, at du b.la. oplyser din virksomheds CVR-nummer. Hvis din virksomhed ikke har et CVR-nummer, bedes du ligge en ordre via e-mail til info@gohandmade.dk. Er du logget ind, vil priserne vises i dkk ex. moms. 
Vi gør dig venligst opmærksom på at, ordren skal være på min. 2500 dkk (ex. moms). Ellers pålægges et gebyr på 500 dkk.
Systemet sender dig en ordrebekræftelse på den e-mail du har opgivet under kundeoplysninger. Hvis du mod forventning ønsker at annullere din ordre, skal du kontakte os samme dag som ordren er afgivet.

 

Fragt erhverv

  • Danmark 75,00 dkk.
  • Øvrige EU-lande 150,00 dkk. 
  • I Schweiz og Norge er fragten 150,00 dkk. + 150,00 dkk. i fortoldningsgebyr.
  • I den øvrige verden er fragten på 200,00 dkk. Ordren til den øvrige verden bliver afsendt med UPS. 

Fragten er for 1 kasse op til 20 kg. Efterfølgende kasser er 50 kr. pr. kasse.

Nogle områder i EU-landende er ikke en del af EU's lovgivning om fri bevægelighed af varer. Der kan derfor blive opkrævet et særskilt gebyr. Skulle det være tilfældet, vil i blive kontaktet. Din ordre vil blive afsendt mellem 1 - 3 arbejdsdage fra vores lager i Danmark. Det er virksomheden Dsign International A/S der ejer og driver webshoppen gohandmade.dk - bemærk at der på din udskrift fra banken vil stå at betalingen er hævet af Dsign International A/S.

 

Adresseændring for erhverv
Ændre din virksomhed adresse bedes den sendes i en særskilt mail til info@gohandmade.dk

 

Fortrydelsesret 
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Består købet af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del. Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@gohandmade.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. 
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.


Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. 
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

 

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes: 

  • Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,
  • Levering af varer, som på grund af deres natur bliver blandet sammen med andre varer ved leveringen, og ikke kan skilles ad igen, 
  • Levering af digitalt indhold, f.eks. download opskrifter mv., som ikke leveres fysisk på f.eks. CD eller DVD, hvis du forinden har accepteret at udførelsen sættes i gang og at din fortrydelsesret dermed mistes,
  •  

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:

Gohandmade

Madevej 13

6200 Aabenraa

 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

 

Reklamationsret
Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Kontakt os inden du sender varen. 
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

 

Varen sendes til:

Gohandmade

Madevej 13

6200 Aabenraa

 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

 

Persondatapolitik 
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Dsign International A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på gohandmade.dk er Dsign International A/S. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@gohandmade.dk 

Du kan valgfrit få din e-mailadresse optaget på en mailingliste hos Go handmade, således at du løbende modtager nyheder og anden information. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som du ønsker. Vi er desuden forpligtet til at registrerer den IP-adresse hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse.

 

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på info@dint.as. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr   

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 14.01.2020

 

 

Standardfortrydelsesformular

(Tryk HER for en printervenlig version. Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Gohandmade

Madevej 13

6200 Aabenraa
info@gohandmade.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)