Om os

Idéen:
Go handmade er udviklet i samarbejde med fantastisk passionerede ”håndarbejdskvinder”. Strikkere og hæklere som med deres hænder og store flid, skaber de fineste, sødeste og magiske ting. Sammen har vi fået mange ideer. Vi har ”fejlet” os frem og vi har prøvet igen og igen, indtil den sødeste Teddy-bamse er blevet helt perfekt. Det er i det samarbejde, at vi har fundet inspiration og kompetencer til at udvikle et koncept på højeste niveau – et koncept som nogle kalder verdensklasse. Visionen var i opstart-fasen at være attraktiv for hele verden – og i dag har vi bevist, at det er lykkedes.

 

Designs:
Udtryksfulde designs baseret på opskrifter, hvor der er brugt den tid, der har været nødvendig for at gøre opskrifterne gode er Go handmades varemærke. Det kan være en tidskrævende proces at forvandle en kreativ ide til en superb opskrift – uendelige detaljer, den evige jagt på de smukke og sjove billeder og sidst, men absolut ikke mindst det grafiske håndelag.

 

Verdensplan:
Som den eneste på verdensplan har Go handmade udviklet en stor og unik tilbehørskollektion. Vi producerer alt fra bunden.