Om os

Vi er en virksomhed, som brænder for at skabe skønne materialer til håndarbejde -materialer, som giver en rigtig god oplevelse af kvalitet og særpræg. 

Ud over kvalitetskravet har det hele tiden været vores mål at levere en unik stil, som understreger håndarbejdets univers. Derfor designer vi selv alt fra knapper til stof og print. Vi sørger for design og en stil, der gør håndarbejdet sjovt, samtidig med at det ser lækkert ud.

Vi er mange kvinder involveret i at skabe kollektionerne -det giver en fantastisk inspiration at arbejde sammen, og vi tror meget på, at fælleskabet har gjort, at vi har kunnet udvikle nogle, syntes vi selv, fantastiske kollektioner. 

Som sagt står vi selv for al udvikling, og det har været en fantastisk rejse. En rejse som i et eventyr, for lige pludelig var vi også igang med at skabe små scener med dyrene, som for eksempel de to balletmus der er i gang med træningen i balletsalen eller hunden Fido, som møder en af de 'store drenge' fra den virkelige verden. 

Vi har også selv stået for al styling og fotografering -og vi håber og tror på, at alle verdens kvinder vil opleve noget særligt, når de ser vores kollektioner. Hver eneste lille detalje er gennemarbejdet og udført med den største passion.

Til sidst vil jeg sige, at noget af det vigtigste i al vores arbejde jo er at lave alle vejledninger/opskrifter, så de er gode og nemme at forstå. Det har virkelig været en stor udfordring for os, men efter rigtig mange timers arbejde, tror vi på , at alle opskrifterne nu fremstår overskuelige og brugervenlige og med gode foto-illustrationer.

 

Hilsen Hanne & teamet bag Go handmade. 

Hovedkontor
Dsign International a/s
Madevej 11-13
6200 Aabenraa
Danmark
T: +45 88437290
E-mail: info@gohandmade.dk

Har du spørgsmål til din ordre, kan vi kontaktes på tlf.: 88 43 72 90 (mandag - torsdag fra 8 - 16, fredag fra 8 - 12)
eller på mail: info@gohandmade.dk, som vi besvarer indenfor 4 dage. 

Det er ikke muligt at købe eller afhente varer på vores adresse i Aabenraa.